Birgit Smit

Boost je zelfvertrouwen

Hoeveel vrijheid gaat het opleveren

wanneer je zelfverzekerd door het leven gaat

Boost je zelfvertrouwen want jij bent het waard

Zelfvertrouwen is een behoorlijk abstract begrip. Je kan het niet vastpakken. Het is geen ding dat je even kunt repareren of waar je een stekker in kan pluggen om het op te laden. Was het maar zo simpel.


Ondanks dat het niet tastbaar is, kan een gebrek aan zelfvertrouwen een behoorlijke invloed hebben op je levensgeluk. Je doet bijvoorbeeld dingen niet die je eigenlijk wel zou willen doen. Of je doet dingen wel die je eigenlijk niet zou moeten doen.


Kortom: je eigenheid is ver te zoeken. Je voelt je misschien zelfs gefrustreerd en bent je voortdurend aan het meten met anderen. En natuurlijk kom je er zelf nooit zo voordelig uit. Altijd is die ander beter, mooier, slimmer et cetera.


Het kan anders. Vaak ergens in je vroege kindtijd ben je iets gaan geloven over jezelf. En dat heb je meegenomen de rest van je leven in. Met hypnotherapie ga je op zoek naar dat moment waar je die niet-helpende overtuigingen bent gaan aannemen.


Kun je je voorstellen wat het voor jouw leven zou betekenen als jij die niet-helpende overtuigingen omzet in helpende overtuigingen? Stel je voor wat dit gaat doen met jouw gedrag. Dat zou zomaar ineens anders kunnen zijn. Waardoor jij vanaf dat moment wel dat leven gaat leiden waar je nu alleen maar van droomt en waar je nu nog niet voor mogelijk van houdt dat je het ooit zal bereiken!

Wat hypnotherapie kan betekenen bij

Onzekerheid

Met hypnotherapie ga je terug naar het allereerste moment dat jij bent gaan geloven dat je het niet kan, dat je niet goed genoeg bent, dat je het niet waard bent of iets in die trant.


Het is een universeel gevoel waar bijna ieder mens wel mee te maken heeft. Toch is het niet nodig om je hierdoor te laten leiden. Een beetje gezonde spanning is prima. Een beetje twijfel mag. En een adrenaline-boost als je uit je comfort zone gaat, is oké. Maar wat als je überhaupt stilvalt en tot niets meer komt. Dat kan je levensgeluk aardig in de weg staan. Bovendien ondermijn je daarmee steeds meer je eigen zelfvertrouwen. Wat het probleem alleen maar groter maakt.


Zelfvertrouwen is ook voor jou weggelegd. Dus:

  •     Geloof je ergens diep van binnen dat je het wel waard bent om een mooi leven te leiden?
  •     Neem je nu het besluit dat ook jij vol zelfvertrouwen de wereld in mag stappen?
  •     Ben je er klaar mee dat je je talenten niet benut omdat je niet durft.

In drie hypnose sessies naar zelfvertrouwen

Sessie 1

We bespreken de belemmeringen die je ervaart en stellen vast wat je nodig hebt en graag zou willen! Ondertussen bereiden we je onbewuste voor op de te maken transformatie. In deze sessie maak je kennis met hypnose en maak je het begin met het opbouwen van zelfvertrouwen.. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 2

Na de eerste sessie merk je al veranderingen. De scherpe randjes zijn er al af en we concentreren ons nu op het definitief installeren van zelfvertrouwen en zorgen dat de belemmeringen verdwijnen. De verandering wordt in je onbewuste geïnstalleerd en je ervaart het verschil. Deze sessie duurt circa 2 uur.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie wordt de definitieve verandering stevig verankerd in je onbewuste. En vanaf dat moment ben je helemaal vrij. Je kunt je nu al niet meer voorstellen dat je ooit een gebrek aan zelfvertrouwen hebt gehad. Deze sessie duurt circa 1 uur.

Wil je definitief meer zelfvertrouwen en daarmee meer levensgeluk?

Ontdek of hypnotherapie geschikt is voor jou en gun jezelf een zelfverzekerd leven.