Voel je vrij om contact

op te nemen

Misschien spreek ik je snel!

Om teleurstelling te voorkomen en omdat jouw tijd en mijn tijd kostbaar is, een kleine check voor jou of het zinvol is  om een belafspraak in te plannen:
  • Je bent je bewust dat de oorzaak van je problemen dieper ligt en je bent bereid die oorzaak aan te pakken en een transformatie te maken die verder reikt dan alleen het oplossen van het probleem dat daaruit is voortgekomen. 
  • Je realiseert je dat de verandering in jou te maken is en je zelf verantwoordelijk bent voor hoe je omgaat met de begeleiding die ik je zal bieden. Ik kan de verandering niet voor je maken, ik kan wel die omstandigheden voor je creëren waardoor jij in staat bent die verandering te maken die nodig is om je problemen te laten verdwijnen.
  • Je bent bereid de confrontatie met jezelf aan te gaan voor een wezenlijke verandering in jezelf. Mijn doel is jou te helpen en dat doe ik niet door mee te praten of je gelijk te geven. Als je het zelf al weet, was je probleem tenslotte al opgelost;-) Houd er dus rekening mee dat ik je andere perspectieven aanreik en dat het belangrijk is dat je hiervoor openstaat.

Ja, ik ben me hiervan bewust en wil heel graag een belafspraak!

Dan nodig ik je uit om hieronder het formulier in te vullen. We maken een vrijblijvende en kosteloze belafspraak zodat jij jouw probleem kan toelichten en ik je kan uitleggen wat mijn visie er op is en hoe ik je kan helpen het op te lossen.

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Hypnotherapie Birgit Smit
Hurksestraat 60
5652 AL Eindhoven
contact@hypnotherapiebirgitsmit.nl
06 45213227
BTW nummer: NL001788623B04
KvK nummer: 58142614
Nederland


Of vind ons op social media