Slaapproblemen

Lekker doorslapen en de dag vol

energie beginnen

Als slapen niet meer vanzelfsprekend is

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Slaap je een tijdje wat minder goed, dan merk je dat gelijk. Het kan je somber maken en zelfs wat depressief. Met alle gevolgen voor je dagelijks functioneren.


Wat het vaak nog erger maakt, is dat het een steeds groter probleem wordt. Vaak begin je gedachten te ontwikkelen dat je toch wel weer niet kan slapen. En meestal krijg je dan gelijk.


Of je nu moeilijk kunt inslapen of gedurende de nacht meerdere keren wakker wordt, uiteindelijk krijgt je lichaam en geest niet de rust die zo noodzakelijk is om goed te kunnen functioneren.


Maar gelukkig is er een remedie in de vorm van hypnotherapie zodat je snel weer heerlijk kunt slapen en 's-morgens weer uitgerust wakker wordt.

Wat hypnotherapie kan betekenen bij slaapproblemen?

Birgit Smit

Een ontregeld slaappatroon is vaak een tijdelijke situatie. Je kunt het zien als slaapgedrag. Door omstandigheden kan je een korte periode lastiger in slaap komen of je wordt midden in de nacht wakker met allerlei nare gedachten waardoor je de slaap niet meer kunt vatten.


Met een beetje pech kan je onbewuste hier een langdurige aangelegenheid van maken als er eenmaal een bepaalde mate van gewenning ontstaat. Gelukkig is hier met hypnose goed iets aan te doen, want zoals gezegd: slapen is gedrag en gedrag kan je veranderen!


Dus:

  • Wil je weer uitgerust en vol energie de dag beginnen?
  • Neem je van me aan dat slapen gedrag is en dat je gedrag kunt veranderen?
  • Ben je klaar om jouw onbewuste de juiste suggesties te geven zodat slapen weer heel gewoon wordt?

Kom in drie sessies van je slaapprobleem af

Sessie 1

We bespreken jouw specifieke slaapprobleem en stellen vast waar de oorzaak mogelijk kan liggen! Ondertussen bereiden we je onbewuste voor op de te maken transformatie. In deze sessie maak je kennis met hypnose en maak je het begin met het loslaten van de angst.. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 2

Na de eerste sessie merk je al veranderingen. Je slaapt al beter en we concentreren ons nu op het definitief wegnemen van de oorzaak van je slaapprobleem. Daarna installeer je de verandering in je onbewuste en zal je weer heerlijk slapen. Deze sessie duurt circa 2 uur.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie wordt de definitieve verandering stevig verankerd in je onbewuste. En vanaf dat moment is slapen weer net zo normaal als het was voor je slaapprobleem. Het is simpelweg geen issue meer. Deze sessie duurt circa 1 uur.

Wil jij dat slapen weer vanzelfsprekend wordt?

Ontdek of hypnotherapie geschikt is voor jou en gun jezelf een leven vol energie.