Hooikoorts & Allergieën

Weg met dat gesnotter, rode ogen en die nare uitslag

Hooikoorts of een allergie kan je leven flink beheersen

Hooikoorts of een allergie kan je leven behoorlijk ontwrichten. Het lijkt ook wel alsof steeds meer mensen last hebben van allergische reacties op bijvoorbeeld voedingsmiddelen. Het is niet voor niets dat de voedingsindustrie steeds meer rekening houdt met bepaalde allergieën voor gluten, melk en suiker.


Maar ook hooikoorts lijkt op steeds meer mensen een grote impact te hebben. Ze voelen zich weken en soms maanden ziek en lamlendig. Terwijl ze in de winter juist zo ontzettend verlangen naar de lente, wordt het kommer en kwel zodra de eerste pollen zich aandienen.


Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je niet langer gehinderd wordt door die vervelende allergie of ellendige hooikoorts?

Wat hypnotherapie kan betekenen bij

Hooikoorts & Allergie

Een allergie - en ook hooikoorts - is een reactie van je immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen. Dit kan je in de loop van je leven ontwikkelen. Ooit deed je die allergie niet en kon je immuunsysteem dat prima in goede banen leiden.


Ergens is er een moment geweest dat je die allergie wel ging doen. En met hypnotherapie achterhalen we die oorzaak. Wat heeft ervoor gezorgd dat jouw immuunsysteem vanaf dat specifieke moment zijn functie ineens niet meer vervulde. Terwijl dat daarvoor nog wel zo was.


Dat moet iets te betekenen hebben en met hypnose kunnen we die betekenis op onbewust niveau veranderen zodat je immuunsysteem daarna zijn werk weer prima kan doen.


Dus:

  • Wil jij ook weer lekker kunnen genieten in de lente en de zomer?
  • Neem je nu het besluit dat die allergie en/of hooikoorts jou niet dient en dat je er dus definitief mee gaat afrekenen?
  • Ben je klaar om jouw immuunsysteem de juiste suggesties te geven zodat je vrij bent van gesnotter, rode ogen of nare uitslag?

Kom in drie sessies van je hooikoorts en allergie af

Sessie 1

Een specifieke vraagtechniek zorgt dat je gaat ontdekken wat de werkelijke reden is van je allergie en/of hooikoorts! Ondertussen bereiden we je onbewuste voor op de te maken transformatie. In deze sessie maak je kennis met hypnose en maak je het begin met het loslaten van datgene dat je nu in de weg zit. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 2

Na de eerste sessie merk je al veranderingen. De scherpe randjes zijn er al af en we concentreren ons nu op het definitief wegnemen van de allergie en de daarbij behorende symptomen. Daarna installeer je de verandering in je onbewuste en zal je het verschil gaan ervaren. Deze sessie duurt circa 2 uur.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie wordt de definitieve verandering stevig verankerd in je onbewuste. En vanaf dat moment ben je helemaal vrij van je allergie. Je kunt je nu al niet meer voorstellen dat die allergie en/of die hooikoorts je leven ooit zo heeft beheerst. Deze sessie duurt circa 1 uur.

Wil je definitief afrekenen met jouw hooikoorts of allergie?

Ontdek of hypnotherapie geschikt is voor jou en gun jezelf een leven zonder belemmeringen.