Hoogbegaafd, nou en...

Ontdek de voordelen van anders zijn...

Hoogbegaafdheid: een vloek of een zegen

Ieder mens wil ergens bij horen, maar een hoogbegaafd kind wordt al gauw gezien als een betweter en leert al snel dat het misschien beter is om dan maar niets meer te zeggen. Zo maken veel hoogbegaafden zich onzichtbaar en gaat alle creativiteit verloren. Met vaak als gevolg: een ongelukkig en gefrustreerd leven.


Hoogbegaafdheid zit nog steeds redelijk in de taboesfeer. Het wordt vaak gezien als arrogant: "Je moet niet denken dat je meer bent". Of iemand voelt zich snel geïntimideerd terwijl het helemaal niet jouw intentie is om te intimideren.


En dus kruip je steeds meer in je schulp en laat je jezelf niet meer zien.


Ook dit is gedrag wat je jezelf aanleert. Dat kan zover gaan tot het punt dat je jezelf helemaal kwijt bent. En misschien zelfs twijfelt aan je eigen capaciteiten. Hoeveel hoogbegaafden hebben te maken met: onderpresteren, talenten die verloren gaan, gepest worden, sociaal- en emotioneel isolement et cetera.


Wil je dit anders? Het goede nieuws: met een doortastende aanpak en met behulp van hypnose heb jij in korte tijd je eigenheid weer hervonden!Wat hypnotherapie kan betekenen bij hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid en hypnotherapie gaan goed samen. Het is wel belangrijk een gelijkwaardige gesprekspartner te hebben die jouw "logische" redeneringen kan pareren op het moment dat het een fuik is van je eigen overtuigingen. Conversationele hypnose is hierbij een enorm krachtige methode om de inzichten op een dieper niveau te internaliseren. Vanaf dat moment wordt alles anders.


Het is niet nodig om jezelf nog langer te verstoppen. Dus:

  • Wil je zijn wie je bent en daar ook voor gaan staan?
  • Neem je nu het besluit dat jij een unieke gave hebt waar je vanaf nu trots op mag zijn?
  • Ben je klaar om jouw eigenheid aan de wereld te tonen?

Na drie sessies sta jij voor wie je bent!

Sessie 1

We bespreken de belemmeringen die je ervaart en stellen vast wat je nodig hebt en graag zou willen! Ondertussen bereiden we je onbewuste voor op de te maken transformatie. In deze sessie maak je kennis met hypnose en maak je het begin met het loslaten van de angst.. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 2

Na de eerste sessie merk je al veranderingen. De scherpe randjes zijn er al af en we concentreren ons nu op het definitief wegnemen van onzekerheden en dieperliggende belemmeringen. Daarna installeer je de verandering in je onbewuste en zal je de opluchting ervaren. Deze sessie duurt circa 2 uur.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie wordt de definitieve verandering stevig verankerd in je onbewuste. En vanaf dat moment ben je helemaal vrij. Je kunt je nu al niet meer voorstellen dat je jezelf ooit zo verloochend hebt. Deze sessie duurt circa 1 uur.

Vervolg coachtraject

Na de drie hypnose sessies zal je merken dat er veel veranderd is. De ervaring leert dat men na die drie sessies vaak behoefte heeft aan verdere coaching omdat het vaak diepgaande verandering betreft en er naderhand ineens vraagstukken komen die er eerder nog niet waren. Om je daarin goed te kunnen begeleiden is het aan te bevelen dat we na die drie sessies nog een aantal sessies plannen afgestemd op wat jij nodig hebt.

Durf jij de uitdaging aan om je volle potentieel optimaal te benutten?

Maak een GRATIS en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking.

We kijken dan samen of hypnotherapie zinvol voor je is.