Birgit Smit

Depressie & Burn-out

Van opgebrand naar levenslust en geluk

Wat als je wel van je depressie of burn-out verlost kan worden?

Een depressie of burn-out voelt vaak als een uitzichtloze situatie. Je voelt je uitgeput, alles is teveel en je hebt werkelijk nergens zin meer in. En wat vaak nog irritanter is, dat andere mensen je proberen op te fleuren met teksten waar jij absoluut niet op zit te wachten. Begrijpen ze dan echt niet hoe jij je voelt?


De eenzaamheid en het feit dat je gewoonweg even niet meer meekan in de drukke maatschappij leidt ertoe dat je gevoelens alle kanten opschieten. Je wilt het niet, maar het lijkt je te overkomen. Hoe kom je hier zo snel mogelijk weer uit?


Een goede vraag om te stellen is: wat maakt dat dit je overkomt? Want ergens is er iets gebeurt wat ervoor gezorgd heeft dat je te maken krijgt met depressie en/of burn-out. Tenslotte had je het ooit niet en nu heb je het wel. Wat betekent dat er zeker een mogelijkheid is om weer degene te worden die je was voor de depressie en/of burn-out. Of misschien word je zelfs wel een verbeterde versie van jezelf.


En misschien kun je dat nu nog niet geloven, maar wat heb je te verliezen. Zoals je je nu voelt, is het toch ook niets. Wist je dat hypnose een krachtig middel is om die nare gedachten en stemmingen te transformeren naar positieve gevoelens en levenslust?

Wat hypnotherapie kan betekenen bij

Depressie & Burn-out

Een depressie of burn-out ontstaat vaak niet van de een op de andere dag. Langdurige stress of diverse gebeurtenissen waar je niet vrolijk van wordt, kunnen behoorlijk ingrijpend zijn en je stemming behoorlijk beĆÆnvloeden. En ineens is daar die zware neerslachtigheid en lijkt alle energie en levenslust je ontnomen. Het kan zo zwaar zijn, dat je je misschien niet eens meer kunt voorstellen dat het ooit anders was.


Vaak liggen bepaalde patronen en gewoontes aan de basis van een depressie of burn-out. Dat je die ooit zo hebt ontwikkeld, kan je weinig aan doen. Want ooit leek dat gedrag een hele goede oplossing. En dat was het toen ook. Maar inmiddels zoveel jaren later blijken die gewoontes en patronen niet meer te werken. Ze werken je zelfs tegen.


Dus als jij door middel van hypnotherapie je onbewuste laat weten dat er betere en gezondere manieren zijn om met bepaalde situaties om te gaan, dan zal je snel gaan merken dat er iets gaat veranderen.


Dus:

  • Wil je die depressie en/of burn-out de baas worden?
  • Is er een sprankje in jou dat zegt: "doe het en verlos jezelf"?
  • Neem je nu het besluit om de oorzaak van die depressie en/of burn-out uit je onbewuste systeem te werken?

Na drie sessies voel jij je een ander mens

Sessie 1

We bespreken de belemmeringen die je ervaart en stellen vast wat je nodig hebt en graag zou willen! Ondertussen bereiden we je onbewuste voor op de te maken transformatie. In deze sessie maak je kennis met hypnose en maak je het begin met het loslaten van de angst.. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 2

Na de eerste sessie merk je al veranderingen. De scherpe randjes zijn er al af en we concentreren ons nu op het definitief wegnemen van dat wat aan de basis ligt van je depressie of burn-out. Daarna installeer je de verandering in je onbewuste en zal je direct het verschil ervaren. Deze sessie duurt circa 2 uur.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie wordt de definitieve verandering stevig verankerd in je onbewuste. En vanaf dat moment ben je helemaal vrij. Je kunt je nu al niet meer voorstellen dat depressie en burn-out je leven zo heeft beheerst. Deze sessie duurt circa 1 uur.

Wil je snel weer bruisen van de energie?

Ontdek of hypnotherapie geschikt is voor jou en sta jezelf weer toe om voluit te leven!