Stoppen met roken

Zo word jij een niet-roker

Word jij het nicotinemonster de baas?

Roken is een verslaving. Toch? Dit is wat de meeste rokers denken en misschien wel willen geloven. Want aan een verslaving kan je niet zoveel doen. En dus ben je slaaf van het roken geworden. Je hebt er geen invloed meer op.


Inmiddels is bekend dat 10% een verslaving is en 90% aangeleerd gedrag. Na een paar weken is de nicotine volledig uit je lichaam en blijft het aangeleerde gedrag over. Omdat een roker vaak al heel wat jaren rookt, is dat aangeleerde gedrag het grote monster wat telkens zorgt dat je terugviel in oude gewoontes.


En dat is goed nieuws als je serieus en definitief wilt stoppen met de gewoonte roken.


Want met hypnose is gedrag makkelijk te beïnvloeden en daarmee dus ook jouw rookgedrag.


Kijk, dat kleine nicotinemonster kan je makkelijk aan. Maar dat grote gewoontemonster dat verdient een andere aanpak. En als je op die manier ermee omgaat, dan word jij in één enkele sessie een Niet-Roker!

Na 1 hypnose sessie ben jij een niet-roker

Er zijn allerlei typen rokers. Zo heb je de mensen die absoluut niet willen stoppen omdat ze het simpelweg een fijne gewoonte vinden. Ziekteverwekkend of niet, dat maakt voor deze mensen niet uit. Ze genieten van hun moment.


Maar er is ook een groep rokers die het een vreselijke verslaving vinden. Die er heel graag vanaf willen maar ze hebben geen idee hoe. Want op eigen kracht is het ze nog niet gelukt en na iedere stop-poging vallen ze weer terug in die oude, geldverslindende en ziekteverwekkende gewoonte.


Behoor jij tot die laatste groep, dan is hypnotherapie misschien iets voor jou. Tijdens één sessie van circa 2 uur reken je af met het grote gewoontemonster. En leer je afstand te doen van de rokersverleidingen in de buitenwereld.

Nazorgprogramma

Stoppen met Roken

Het gewoontemonster is aangepakt tijdens de hypnose sessie. Het kleine nicotinemonster kan zomaar nog voor onrust zorgen. Maar die ga jij natuurlijk geen kans geven. En om je daarbij te helpen, begeleid ik je na de sessie nog een aantal weken. Je ontvangt  e-mails, video's, oefeningen en een MP3 om te zorgen dat jij voor eens en voor altijd een niet-roker blijft. En als jij wilt dat het gebeurt, dan maak je dat het gebeurt.

Wil je definitief stoppen met roken?

Maak een GRATIS en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking.

We kijken dan samen of hypnotherapie zinvol voor je is.