Prikkelbare Darm Syndroom

Weg met die maag- en darmklachten

Dat vervelende Prikkelbare Darm Syndroom

Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) ofwel het Irritable Bowel Syndrome (IBS) is een verzamelnaam voor maag- en darmklachten waar de directe oorzaak niet van bekend is. Net als allergie en hooikoorts lijkt het dat steeds meer mensen hier last van hebben.


Het is een vervelende aandoening die zorgt voor een opgeblazen gevoel, darmkrampen, buikpijn, verandering van stoelgangpatronen et cetera. Het kan je leven behoorlijk ontwrichten als je voortdurend hiermee te maken hebt zonder dat er een aanwijsbare oorzaak voor te vinden is.


Wist je dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat hypnose helpt bij het Prikkelbare Darm Syndroom. Je kunt met hypnotherapie simpelweg weer klachtenvrij leven.


Klinkt dit niet als een verademing?

Wat hypnotherapie kan betekenen bij Prikkelbare Darm Syndroom

Bij het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is geen directe oorzaak te vinden. Je kunt het zien als gedrag van je maag- en darmen. En gedrag kan je veranderen. Dit klinkt misschien raar, want je hebt toch helemaal geen invloed op het gedrag van je darmen. Je bent toch helemaal niet bewust bezig om je darmen te laten werken?


Precies! Je bent je er niet van bewust, het gebeurt op onbewust niveau. En daarom is hypnose zo krachtig. Jouw onbewuste krijgt de juiste suggesties om het gedrag aan te passen zodat de klachten tot het verleden gaan behoren.


Het is dus niet langer nodig om het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) je leven te laten bepalen. Dus:

  • Wil je voorgoed af van die vervelende krampen, opgeblazen gevoel en al die andere vervelende klachten?
  • Neem je nu het besluit dat het Prikkelbare Darm Syndroom simpelweg gedrag van je darmen is en dat dit gedrag kan veranderen?
  • Ben je klaar om de verandering te maken?

Kom in drie sessies van je Prikkelbare Darm Syndroom af

Sessie 1

We bespreken jouw situaties en de belemmeringen die je ervaart door het Prikkelbare Darm Syndroom. Ik volg het officiële protocol waar de wetenschappelijke onderzoeken op zijn gestoeld om het Prikkelbare Darm Syndroom op te lossen. De sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 2

Na de eerste sessie merk je al veranderingen. We concentreren ons nu op het tweede deel om het Prikkelbare Darm Syndroom definitief tot het verleden te laten behoren. Deze sessie duurt circa 1,5 uur.

Sessie 3

In de derde en laatste sessie wordt de definitieve verandering stevig verankerd in je onbewuste. En vanaf dat moment ben je helemaal klachtenvrij. Je kunt je nu al niet meer voorstellen dat het Prikkelbare Darm Syndroom je leven ooit zo heeft beheerst. Deze sessie duurt circa 1,5 uur.

Wil je definitief afrekenen met het Prikkelbare Darm Syndroom?

Maak een GRATIS en geheel vrijblijvende telefonische kennismaking.

We kijken dan samen of hypnotherapie zinvol voor je is.